Chelsea Vyhrála Letní Sérii Premier League Se 2 Výhrami, 1 Remízou

Chelsea porazila Fulham 2:0 v sérii letní ligy Premier League. Kapitán Thiago Silva otevřel skóre a Nkunku přidal další branku, aby zvýšil vedení svého týmu. Chelsea vedla v poločase 2:0 a skóre udržela až do konce zápasu. Nkunku, který právě letos v létě oblékl Chelsea Fotbalové Dresy , přispěl 3 góly ve třech přípravných zápasech. Mnoho fanoušků proto letos v létě vyjádřilo souhlas s podpisy Chelsea. V předchozích dvou letních zápasech Premier League Chelsea porazila Brighton 4:3 a remizovala s Newcastlem 1:1. Po skončení zápasu se Chelsea umístila na prvním místě v bodech mezi 6 zúčastněnými týmy Premier League s nepřekonatelnou bilancí 2 vítězství a 1 remízy a letos úspěšně vyhrála Premier League Summer Championship. Za zmínku stojí, že na zápas se přišla podívat i hvězda NBA Durant, který byl obdarován Fotbalové Dresy Blues s číslem 35. Letní šampionát Premier League dal Chelsea plnou důvěru v současnou sestavu a také způsobil, že fanoušci byli plní očekávání do nové sezóny. Vzhledem k pomalému výkonu v minulé sezóně potřebuje Chelsea v nové sezóně pouze hrát Premier League. Chelsea, která letos v létě úspěšně podepsala smlouvu, stojí před nadcházející novou sezónou. Dokáže Pochettino dovést Blues na vítězné pódium Premier League?

David Silva Se Rozloučil S Manchesterem City, Legendární Záložník Kouzelník Vítá Novou Kapitolu

37letý záložník David Silva oznámil oficiální odchod do důchodu a ukončil slavnou kariéru fotbalového klubu Manchester City na 10 let. Rozloučí se s modrým Dresy Manchester City Dětské a vydá se na novou cestu. Zpět k šéfovi Ervovi v Manchesteru City, je jedním z nejdůležitějších hráčů tohoto anglického klubu a jedním ze zakladatelů Manchesteru City. Jako kouzelník ve střední a přední části hřiště je jeho technický výkon a talent úžasný. Jeho vize a kreativita mohou v kritických okamžicích vždy vytvořit pro tým zázrak. I pod vlivem skvělých hráčů, jako jsou Harvey a Iniesta, je Silvovo účinkování v Manchesteru City stále nezávislé. Nejenže ukázal svou hodnotu na kurtu, ale stal se také duší a vůdcem týmu.

Silva však nezářil jen v klubu. Oslnivých úspěchů dosáhl také během španělské reprezentace. Za Španělsko odehrál 125 zápasů, vstřelil 35 gólů a přidal 32 asistencí. Tato čísla byla nejen statistikou, ale také nejlepší anotací jeho přínosu pro národní tým. Byl jedním ze zakladatelů španělské dynastie a v letech 2008 a 2012 vyhrál Evropský pohár. Nenaplnil Dresy Španělsko Dětské národního týmu a bez výčitek bojoval se slávou země.

Když se 37letý David Silva chystal rozloučit se svou slávou na zeleném fotbalovém hřišti, projevili jsme mu velkou úctu. Jeho fotbalový talent a vůdcovství se stanou vzorem, který inspiruje nespočet mladých hráčů, a jeho jméno bude vždy zapsáno do fotbalové historie. Záložníkovi přeji, aby po rozloučení se stadionem otevřel nový život. Ať i nadále září v nové kapitole a dál rozsvěcuje životy lidí svou magií. Bez ohledu na to, kde je, jeho stopa a legenda zůstanou navždy v srdcích fotbalového světa, děkuji, Davide Silvo!

Rozlučte Se S Dresem Liverpoolu A Henderson Se Připojuje K Týmu Damen Pro Spolupráci

V historii fotbalového klubu Liverpool budou vždy nevyhnutelné rozchody. Stále to však byl okamžik, který bylo pro fanoušky těžké přijmout, když bylo oficiálně oznámeno, že kapitán Liverpoolu Jordan Henderson se chystá přestěhovat do saúdskoarabského Dammam Synergy. Železný kapitán Rudé armády vedl tým k tomu, aby v posledních letech významně přispěl na cestě za vítězstvím v několika šampionátech. Jeho odchod znamená, že Liverpool ztratí skutečného lídra. Pravý hrdina se chystá rozloučit se s Fotbalový Dresy Liverpool a obléknout si Fotbalové Komplety Daman Synergy.

Když se podíváme zpět do historie Liverpoolu, Henderson bude vždy vzpomínat jako první kapitán, který dovedl Rudou armádu k titulu v Premier League. Ta chvíle byla tak nezapomenutelná, fanoušci propukli v pláč a touha po nesčetná léta se konečně naplnila. V klíčových zápasech stál Henderson vždy v popředí a hrál dobře. Jeho vedení a rozhodování udělalo celý tým stabilnější. Avšak nejen šampioni Premier League, ale i Henderson zanechali nesmazatelnou stopu v mnoha mistrovských trofejích, které Liverpool v posledních letech získal. Vždy jde naplno, běhá po kurtu, neúnavný pro vítězství týmu. Jeho železná vytrvalost a duch nikdy se nevzdávat inspirovaly hráče k neustálému pohybu vpřed.

Když se blíží čas rozloučení, rádi bychom Hendersonovi poděkovali za vše, co pro Liverpool za posledních 12 let udělal. Jeho odchod znamená, že Rudá armáda přijde o důležitý pilíř, ale jeho duch bude vždy inspirovat tým a fanoušky k dalšímu postupu. Rozhodnutí o přestupu může být pro Hendersona těžké, ale věříme, že se svým novým týmem předvede dobré výkony. Pošlime mu ta nejupřímnější požehnání a doufejme, že bude i nadále dosahovat větší slávy v týmu Daman. Loučení není konec, ale nový začátek. Hendersone, děkuji vám za všechny skvělé vzpomínky, které jste si přivezl do Liverpoolu, a přeji vám hodně štěstí ve vaší budoucnosti a nadále zářit na vaší nové cestě!

Dres Ronaldo Pro Deti City Wonderkid „novým Sanchem

Dresy Ronaldo Pro Deti  City Wonderkid „novým Sanchem“ “ v Dortmundu? Ve hře se objeví několik současných i bývalých profesionálů, stejně jako slavná jména z hudebního a showbusinessového světa, a organizátoři doufají, že to bude „den, který si bude komunita západního Londýna pamatovat“.

KDY A KDE JE #Game4Grenfell? Game Game 4 GrenfellDate Sobota 2. září Čas 15:00 BST The Game 4 Grenfell se má odehrát 2. září na domácím hřišti Queens Park Rangers, Loftus Road. Stadion se nachází ve stejné čtvrti jako Grenfell Tower, jen jednu míli po silnici, a klub považuje za svou povinnost jednat jménem komunity po takové zničující tragédii.

"Tato hra není ¡¯ t o QPR, tato hra je o naší komunitě a ¡¯ je prostředkem, který spojuje lidi; dát nám všem příležitost ukázat solidaritu," předseda QPR Tony Fernandes signalizoval po oznámení spolupráce své strany s iniciativa.

¡ř Strávil jsem své vysokoškolské dny v okolí Dětské Fotbalový Dresy  postižené oblasti a vždy jsem cítil, že západní Londýn je zvláštní. Reakce po požáru Grenfell potvrdila to, čemu jsem vždy věřil.

Dres Liverpool Nebezpečí Stěhování Do Evropy

Dresy Liverpool  Nebezpečí stěhování do Evropy příliš mladí jsou dobře známá pro nejžhavější sliby Jižní Ameriky.

Špičkové brazilské nebo argentinské zázračné děti až příliš často podnikly cestu přes Atlantik, když byly ještě v pubertě nebo sotva překročily 20. narozeniny, jen aby zjistily, že adaptace je příliš těžké zvládnout, což vede k trvalému poškození jejich kariéry.

Někdy však může být pravdou i opak. Čekejte příliš dlouho na tu velkou přestávku a možná zjistíte, že se vám to před očima vypaří, protože největší fotbalové kluby obrátí pohledy jinam.

Článek pokračuje níže Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid "Uvidí, kdo jsme!" - Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem - Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž Wonderkid z Man City „novým Sanchem“ v Dortmundu? Jen se zeptej Luan. Bývalý barcelonský cíl, kdysi nejžhavější nemovitost na kontinentu, se dostal do slepé uličky a ve svých 28 letech možná promarnil svou Dětské Fotbalový Komplet  šanci nadobro se prosadit v Evropě.

Brankář Gianluigi Donnarumma Doma Loupil

Gianluigi Donnarumma se od svého přestupu z AC Milán do Paris Saint-Germain nedočkal velké pozornosti médií. Nedávno byli Gianluigi Donnarumma a jeho přítelkyně okradeni v jejich domě ve Francii a jeho věci byly vážně poškozeny. Mezi nimi si lupiči odnesli i Fotbalove Dresy Gianluigiho Donnarummy, což je jen část jeho ztráty.

Gianluigi Donnarumma se kdysi kvůli platu přestěhoval do Paris Saint-Germain, nečekal, že ho okradou. Závažnější je, že tento incident na něj měl velký dopad. Vyděsilo ho chování lupiče při držení zbraně. Ángel Di María, který dříve hrál za Paris Saint-Germain, byl také okraden ve svém domě ve Francii, stejně jako jeho čas v Manchesteru United. Bezpečnost hráčů nebyla lokálně zaručena a dokonce byli ohroženi na životě. Mnoho hráčů letos v létě dokončilo přestupy v přestupovém období. Bude o přestup žádat i Gianluigi Donnarumma? Ostatně bezpečnost Gianluigiho Donnarummy a jeho přítelkyně nebyla chráněna a to, co se jim stalo, způsobilo jen velkou psychickou újmu. Škody na majetku Gianluigiho Donnarummy nepřevažují nad jeho zastrašenou situací a on mluvil s místní policií a čekal na výsledky.

Brankář Gianluigi Donnarumma není prvním hráčem Paris Saint-Germain, který čelil loupeži, ale stejně tak utrpěli i další spoluhráči. Možná měl Gianluigi Donnarumma po vlastnictví Dresy Paris Saint-Germain jednoduchý nápad, ale nečekaně ho potkala nejhorší věc v kariéře. Během svého působení v AC Milán neměl žádnou loupež a bude litovat, že si vybral nejistou Francii. Gianluigi Donnarumma se pro vysoký plat vzdal legendy AC Milán a jeho současná situace je také situací způsobenou volbami.

Messiho Pověst!

Ve hře, která skončila dříve, Miami International, která prohrála 6 zápasů v řadě, porazila venku Blue Cross 2:1. Stojí za zmínku, že tato hra byla Messiho prvním vystoupením v novém klubu.

I když to byl venkovní zápas, protože to byl Messiho debut za Inter Miami, nebylo pochyb o tom, že tribuny už byly obklopeny růžovým fotbalové dresy. A Messi v této hře také využil nádherný přímý kop, aby sebral týmu vítězství. The Athletic poukázal na to, že šance na vstřelení tohoto přímého kopu je jen asi 5% a Messi dokázal zázrak.

Zde je několik dalších zajímavých bodů: Messi odehrál pouze 37 minut, ale stále je hráčem s největším počtem střel ve hře; toto je také rozsáhlá scéna pronásledování hvězd a mnoho amerických celebrit tuto hru sleduje; po zápase Messiho dva synové stále hrají a baví se na stadionu a mají na sobě Messidresyrůzných barev; Fanoušci na scéně byli nepochybně šťastní; protože byli svědky gólu prvního hráče v historii, který vstřelil 700 nepenaltových gólů!

Kroos Si Užil Devět Skvělých Let V Realu Madrid

Jako jádro záložníka Realu Madrid hraje Kroos za Real Madrid 9 let. Za 9 let nošení Real Madrid Fotbalové Dresy se také naplno projevil Kroosův přínos a hodnota. 417 zápasů, 27 gólů a 89 asistencí, stejně jako 20 velkých i malých mistrovských trofejí, to vše dokazuje důležitost špičkového světového záložníka pro tým. 17. července 2014 podepsal Real Madrid s Kroosem 6letou smlouvu. Kroos zakotvil na Bernabeu pouze na dvě sezóny a Real Madrid se nemůže dočkat, až v předstihu prodlouží smlouvu s Kroosem a zvýší jeho roční plat na 20 milionů eur, čímž vytvoří nejvyšší roční plat v historii německého hráče. Kroosův klid a soustředění na fotbal byly vždy jeho jedinečným kouzlem. Výsledkem je, že přilákal podporu a lásku mnoha fanoušků. Kromě toho, že Kroos získal pro tým mnoho ocenění, vytvořil také mnoho osobních historických rekordů. Je jediným hráčem v historii fotbalu s přesností přihrávek přes 90 % po dobu 10 po sobě jdoucích sezón. Ohromil fanoušky i spoluhráče svým rozsahem přihrávek, načasováním a výběrem. V den 9. výročí vstupu do Realu Madrid zveřejnila oficiální stránka Realu Madrid fotografii, na níž Cross držel v té době Fotbalové Dresy s číslem 8, a napsal: "17. července 2014 tento den znamenal předěl v našich životech." Cross odvolán Během své kariéry v Realu Madrid také přiznal, že jeho spokojenost s nástupem do Realu Madrid předčila jeho očekávání, když nastoupil. A pro fanoušky Realu Madrid a Realu Madrid navíc Kroos přinesl překvapení nad očekávání. Kroos, nyní 33letý, si v Realu Madrid užil slavnou kariéru, která stále pokračuje...

Dětský Dres Ronaldo Juventus Bunyodkor Se Sídlem

Dětské Dresy Ronaldo Juventus  Bunyodkor se sídlem v Taškentu jsou pravidelnou součástí kontinentu ¡¯ s elitním turnajem a budou doufat, že jejich tým, který překypuje mladými hvězdami a zkušenými rukama, je vytáhne přes to, co je těžká skupina. 2015 AFC Youth Player of the Year Dostonbek Khamdamov je v jejich středu pole všudypřítomné jméno a Al Ahli udělá dobře, když udrží 20letého hráče na uzdě.

Místo: King Abdullah Sports City, Jeddah Výkop: 21. února, 20:15 UTC +3

SKUPINA D

Íránský klub Persepolis FC hraje saúdskoarabský tým Al Hilal SFC, zatímco Katar ¡¯ s Al Rayyan SC se ujme SAE se sídlem Al Wahda v prvním kole zápasů ve skupině D.

Persepolis FC vs Al Hilal SFC: Persepolis, který loni skončil druhý v íránské profesionální lize, se utká s týmem, který je vyřadil v 16. kole v roce 2015, což zůstává jejich nejlepší vystoupení na tomto turnaji. Jejich klíčovým mužem bude íránský reprezentant Mehdi Taremi, který v minulé sezóně skončil nejlepším střelcem domácí ligy.

Vicemistr Saúdské Arábie Al Hilal je dvojnásobným vítězem turnaje v letech 1991 a 2000 a v roce 2014 skončil na druhém místě. S takovými, jako je bývalý Fotbalové Dresy Levně  útočník Porta a Nice Carlos Eduardo v kádru, bude tým trénovaný Ramonem Diazem fandit. jejich šance na zisk všech tří bodů z tohoto střetnutí.

Messi Oficiálně Debutuje V Interu Miami

Na slavnostním uvítacím ceremoniálu pořádaném Miami International Messi oficiálně debutoval na Miami International. Messi se zúčastnil uvítacího ceremoniálu se svou rodinou a ukázal nový Fotbalové Dresy s číslem 10. Přestože se ceremoniál musel kvůli počasí odložit, nadšení fanoušků v místě události to neubralo. Tváří v tvář nadšeným fanouškům na místě činu poslal své upřímné poděkování i Messi. 30. června oficiálně vypršela smlouva mezi Messim a Paris Saint-Germain. Nedávno, poté, co si užil příjemnou dovolenou, Messi a jeho rodina dorazili do Miami, přijali lékařskou prohlídku a dokončili podpis smlouvy. Messi podepsal s Interem Miami smlouvu na dva a půl roku s opcí na prodloužení o další rok v sezóně 2026. Podle předchozích zpráv z médií byly druhý den poté, co Messi potvrdil připojení k Miami International, všechny vstupenky na zápasy týmu vyprodány. Fanoušci se nemohou dočkat, až uvidí Messi pokračovat ve vytváření nového lesku v nové aréně. 21. července Messi zahájí první vystoupení v týmu Miami International. V té době si spojí ruce se svým starým spoluhráčem Busquetsem, aby oblékl Dresy Inter Miami CF proti Blue Cross. V současné době je International Miami na konci Východní konference. Pro Messiho to nebude malá výzva. Fanoušci jsou také plni očekávání ohledně Messiho v budoucích zápasech. A sám Messi řekl: "Nemůžu se dočkat, až začnu trénovat a hrát. Přišel jsem sem s touhou vyhrát a pomoci klubu dále růst."

Klenot Ajaxu, Střední Obránce Timber V Dresu Arsenalu, Nová Kapitola Anglické Scény

Arsenal oficiálně oznámil podpis středního obránce Ajaxu Timbera a tým představil mladou a nadějnou novou hvězdu. Mladý obránce (22) opouští Ajax a obléká si ikonický červenobílý dres Arsenalu. Timber během svého působení v Ajaxu ukázal mimořádnou sílu a potenciál. V minulé sezóně odehrál za Ajax 47 zápasů, ve kterých fanouškům ukázal své dovednosti a schopnosti. Přestože je jeho hlavní povinností jako obránce, přispěl také 2 góly a 2 asistencemi v ofenzivě. Díky těmto vynikajícím výkonům se Timber stal členem nizozemského národního týmu.

Timber, kterému je teprve 22 let, má stále obrovský prostor pro růst a zlepšování. Na hřišti prokázal výborné obranné schopnosti, jeho pevné tělo, výborná rychlost a flexibilita z něj činí nepřekonatelnou obrannou linii pro soupeře. Představení Timberu Arsenalu má bezpochyby posílit obranu týmu a budoucí rozvoj. Jako obří tým se Arsenal vždy zaměřoval na kultivaci a přitahování mladých hráčů. Přidání dřeva dodá týmu novou vitalitu a elán. Jeho mládí a potenciál z něj v budoucnu činí základní sílu a zároveň zvyšuje hloubku a možnosti obrany týmu.

Timber se chystá vyhodit Dresy AFC Ajax Dětské za Dresy Arsenal Dětské . Svou tvrdou práci a talent využije k tomu, aby hrál za Arsenal a bojoval o vítězství týmu. Jako mladý hráč bude i nadále tvrdě pracovat na zlepšení svých schopností a stane se nepostradatelným členem týmu. Věřím, že v nadcházejících dnech Timber vytvoří pod dresem Arsenalu vlastní lesk. Na britské scéně předvede novou kapitolu a přinese radost a slávu týmu a fanouškům.

Kylian Mbappé Si Neváží Nabídky Paris Saint-Germain Na Prodloužení Maximálního Platu

Paris Saint-Germain loni v létě vyzkoušel mnoho způsobů a cílem klubu bylo znovu získat Kyliana Mbappého. Paris Saint-Germain a Kylian Mbappé jsou spolu teprve jednu sezónu a letos v létě mezi nimi došlo ke konfliktu. Kylian Mbappé si neváží maximálního prodloužení platu, které nabízí Paris Saint-Germain, a o jeho Fotbalove Dresy s číslem 7nemá velký zájem.

Vzhledem k tomu, že Paris Saint-Germain dal Kylianu Mbappému příliš mnoho moci a platu, tým ho přiměl zapomenout na své povinnosti. Paris Saint-Germain má ve fotbale velké ambice, ale tým nikdy v historii týmu nevyhrál Ligu mistrů UEFA. Manchester City vyhrál v minulé sezóně poprvé v historii týmu Ligu mistrů UEFA a současný kádr Paris Saint-Germain je velmi chaotický. Kylian Mbappé má také velké ambice v evropském fotbale, ale svůj první titul v Lize mistrů UEFA ještě nezískal. V první sezóně Erlinga Haalanda v Manchesteru City vyhrál s týmem tři mistrovské tituly. I když Kylian Mbappé pomohl francouzskému národnímu mužskému fotbalovému týmu vyhrát mistrovství světa ve fotbale v roce 2018, nevyhrál Ligu mistrů UEFA a Zlatý míč.

Kylian Mbappé moc dobře ví, že pokud bude pokračovat v prodlužování smlouvy, má jen tu čest s mistrem Ligue 1. V Ligue 1 dosáhl mnoha osobních vyznamenání a chce hrát za nový tým a vyzvat jiné ligy. Prodej Dresy Mbappé Paris Saint-Germain uprostřed dramatu klesl a fanoušci Francie jsou z něj již velmi zklamaní. Nyní Kylian Mbappé nese to, co Lionel Messi a Neymar utrpěli v minulé sezóně, a také cítí nespokojenost ze strany Paris Saint-Germain a fanoušků.

Dresy Liverpool Očistec, Kterým Je život Bez Místa

Dresy Liverpool  Očistec, kterým je život bez místa na mistrovství světa, je i nadále realitou pro fanoušky americké reprezentace, kteří jsou ponecháni na záblescích naděje, které poskytují mladší a mladší soupisky, které jsou povolávány na většinou nesmyslná přátelská utkání.

Tato smutná realita je jen umocněna nepřítomností jako Christian Pulisic v současném týmu. Když největší hvězda týmu zůstane se svým klubovým týmem, místo aby byla přivedena do toho, co by bylo jeho prvním reprezentačním kempem po pěti měsících, slouží to jako drsná připomínka limbu, ve kterém se tým nachází.

Dobrou zprávou je, že existuje více mladých talentů, které je třeba integrovat, a více slibných vyhlídek, které je třeba vzít s sebou. Vyhlídky jako Andrija Novakovich, který střílí spoustu gólů v nizozemské druhé lize, mladíci jako Antonee Robinson, Bolton levý bek, který Fotbalový Dresy Dětské  pravidelně startuje v anglickém ligovém šampionátu, zatímco je na hostování z Evertonu a samozřejmě útočník Paris Saint-Germain Timothy W

Aktualizace Grotesky

Paris Saint-Germain je předurčeno prožít turbulentní léto – jmenování nového trenéra Enriqueho se stalo druhořadým tématem. Zhruba v příštím měsíci bude největší pozornost věnována místu pobytu Mbappého.

odejít? pobyt? Pro Mbappeho je to problém! Pařížský nejvyšší představitel oficiálně vydal Mbappemu ultimátum, ve kterém ho žádá, aby se do konce tohoto měsíce rozhodl, nebo to prodal! Sám hráč si však dovolenou stále užíval a na letišti v Kamerunu ho vřele přivítalo více než 2000 lidí, z nichž mnozí měli na sobě Paris Saint-Germain nebo francouzský tým fotbalové dresy.

Jak bude Mbappe reagovat na nabitý program v Kamerunu? Zahraniční média uvedla, že Mbappe svůj postoj nezmění! Byl pobouřen Nasserovými poznámkami a trval na tom, že neprodlouží smlouvu. A backhandem PSG je, že jakmile Mbappe přestoupí do Realu Madrid, okamžitě nechají Dembeleho nahradit Mbappeho. Současný vztah mezi oběma stranami je tak tuhý, stane se číslo 7 Mbappédresyhistorií?

Di Maria Se Oficiálně Vrací Do Benficy

Benfica oficiálně oznámila, že se Di Maria vrátil do týmu po 13 letech a obě strany podepsaly smlouvu do roku 2024. V nové sezóně bude Di Maria oblékat Fotbalový Dresy číslo 11, aby mohl hrát za Benficu. Benfica je prvním klubem Di Maria v Evropě. Od roku 2007 do roku 2010 oblékal Di Maria Fotbalové Dresy Benfica Lisabon číslo 20 a za tým hrál 121krát, přičemž přispěl 15 góly a 28 asistencemi. V létě 2010 přestoupil Di Maria do Realu Madrid za vysokou cenu 33 milionů eur, čímž vytvořil rekord nejvyšší přestupové částky v portugalské superlize v té době. Loni v létě Du Maria opustil Paris Saint-Germain, který hrál 7 let. Benfica v té době chtěla Di Maria, ale ten stejně šel do Juventusu. V sezóně 2022-23 odehrál Di Maria v Juventus Dresy Komplet 40 zápasů, v nichž přidal 8 gólů a 7 asistencí, a také pomohl argentinskému národnímu týmu vyhrát mistrovství světa v polovině sezóny. Návrat Di Maria vzbudil nadšená očekávání mnoha fanoušků portugalské Super League. Návrat Di Maria nejen posiluje sílu Benfiky, ale také dělá z Benfiky silný tým, který v nové sezóně přitahuje velkou pozornost. Těším se na vynikající výkon Di Maria v nové sezóně a na získání dalších ocenění pro tým.

 

Záložník AC Milán Tonali Přestupuje Do Newcastlu United

Pro milánské fanoušky se známé Miláno stalo letos v létě zvláštním. Po Maldiniho rozloučení a Berlusconiho smrti prodal klub i Tonaliho, který se těšil, že se stane vlajkou nové generace Milána. Podle oficiálního oznámení týmu Premier League Newcastle United tým podepsal italský záložník Tonali a obě strany podepsaly smlouvu do roku 2028. Sám Tonali je nejvěrnějším milánským fanouškem. Tonali, který odmala oblékal Dresy AC Milán , byl svědkem růstu mnoha hvězd v Rossoneri. Jeho dětským snem bylo připojit se k Milánu a stát se milánskou legendou. Tonali doufá, že bude moci pokračovat ve hře za svůj oblíbený tým, dokud neodejde do důchodu a nestane se milánským praporem, který se zapsal do fotbalové historie jako Maldini. Škoda, že jak Tonaliho sen, tak sny fanoušků o budoucnosti týmu nemilosrdně rozbily americkými Redbirds. Lidé se tak cítí naštvaní a bezmocní zároveň. To může být odrazem nevyhnutelného kulturního střetu mezi evropským fotbalem a americkým sportem. Tonali, který se loučil s Milánem, oblékne v nové sezóně Fotbalové Dresy Newcastle United . Po čtvrtém místě v Premier League v minulé sezóně se Newcastle v nové sezóně kvalifikoval do Ligy mistrů a přidání Tonaliho posílí střední zálohu týmu. Věřím, že 23letý Tonali má stále velký potenciál, který čeká na využití, a těším se na jeho růst a postup s Newcastlem v Premier League. Doufám, že se Tonali může v budoucnu stát legendárním hráčem celé historie fotbalu.

 

Legendární Kapitán Chelsea Předčasně Ukončil Smlouvu

Podle Romanova potvrzení se 33letý legendární kapitán Chelsea Azpilicueta dohodl s Chelsea. Získá tým předčasné ukončení smlouvy a opustí Fotbalový Dresy , který s ním byl 11 let. V současné době se Azpilicueta dohodl i s Atléticem Madrid. Jako volný hráč se připojí k Atléticu Madrid a podepíše smlouvu na dva roky. Azpilicueta hraje za Chelsea 11 let a v současnosti je nejdéle sloužícím hráčem týmu. V těchto 11 letech pomohl Azpilicueta týmu vyhrát Ligu mistrů, Premier League, FA Cup, Ligový pohár a Evropskou ligu. Je legendárním hráčem Chelsea. Azpilicueta jako 33letý veterán nemohl získat dostatek herního času, což je také důležitý důvod, proč chce předčasně ukončit smlouvu. Za předčasné ukončení Azpilicuety si lidé myslí, že jde o respekt Chelsea k legendárnímu kapitánovi a uznání jeho kariéry. Jako španělský hráč je velmi šťastná věc, že si na konci kariéry může znovu obléknout Fotbalové Dresy Atlético Madrid a kandidovat v La Lize. Pro Atletico Madrid určitě týmu pomůže síla a zkušenosti Azpilicuety. Doufám, že Azpilicueta může v novém týmu a v nové sezóně i nadále předvádět nádherné výkony.

 

Last News

Bernardo Silva Je Ochoten Snížit Plat, Aby Se Připojil K Barceloně

Španělská média nedávno uvedla, že Bernardo Silva je ochoten snížit plat, aby se letos v létě připojil k Barceloně. Věří, že jeho kariéra v Manchesteru City je u konce. Tato zpráva vyvolala mezi fanoušky bouřlivé diskuse. Mnoho fanoušků je zvědavých na Silvovu touhu obléci Dres FC Barcelona . Portugalská hvězda měla myšlenku jít do Barcelony minulý rok a tato myšlenka se dodnes nezměnila. Podle zpráv Silva v posledních měsících několikrát cestoval do Barcelony. On a jeho rodina se velmi zajímají o barcelonský klub a město. Možná pro veterána může intenzita La Ligy více vyhovovat jeho aktuálnímu soutěžnímu stavu. Kromě toho bylo město Barcelona vždy velmi vhodným životním prostředím pro lidi. Některá média kdysi řekla, že připojit se k Realu Madrid a Barceloně v La Lize je snem všech hráčů. Od doby, kdy v roce 2017 oblékl Dres Manchester City , se Silva stal jedním z nepostradatelných hráčů v týmu Manchester City. Loni v létě Silva úspěšně prodloužil smlouvu s Manchester City a dostal maximální plat 300 000 liber. V této sezóně odehrál Silva za Manchester City 42 zápasů a přidal 12 gólů a 5 asistencí. V právě skončeném semifinále FA Cupu vstřelil Silva jedinou branku zápasu a pomohl Manchesteru City porazit Chelsea 1:0 a postoupit do finále FA Cupu. Vítězství v této klíčové bitvě také umožnilo Manchesteru City zbavit se porážky ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Guardiola předtím Silvu ujistil, že může odejít, pokud bude jiný tým ochoten zaplatit přestupní částku 58 milionů eur. Stále se však neví, zda Barcelona může poskytnout 58 milionů eur.

Nástupce Rudého Dresu Mourinho Možná Převezme Funkci Trenéra Liverpoolu

Jurgen Klopp, legendární fotbalový trenér, s láskou zíral na rudý Fotbalový Dres Liverpool , který ho držel devět let. Během této doby dovedl Liverpool k mnoha vyznamenáním, včetně Premier League Championship, Champions League Championship, FA Cup Championship a tak dále. Tyto trofeje svědčí o jeho letech bojů a bojů s „Rudou armádou“. Na konci této sezóny však Klopp oznámil, že odstoupí z funkce trenéra Liverpoolu. To znamená, že se rozloučí s rudým Levné Dresy Fotbal , ukončí svou trenérskou kariéru v Liverpoolu a také se zbaví této těžké zodpovědnosti.

Velmi očekávaný kandidát na příštího trenéra Liverpoolu se také stal středem pozornosti mnoha fanoušků. Nedávno scéna během zápasu vyvolala široké spekulace: bývalý trenér Říma Mourinho se objevil na zápase mezi Liverpoolem a Fulhamem. Mourinho, kontroverzního trenéra, byl od odchodu z Říma na veřejnosti vidět jen zřídka. Jeho náhlé vystoupení na zápase Liverpoolu však vyvolalo spekulace o tom, zda se po Kloppově odchodu ujme funkce trenéra Liverpoolu.

Mourinho ani Liverpool Football Club na tuto spekulaci formálně nereagovali. Jeho pověsti a zkušenostem trenéra světové úrovně však nepochybně fandí vedení Liverpoolu. Pokud se mu podaří převzít funkci trenéra Liverpoolu, jaké změny do Liverpoolu přinese, se stalo tématem, o kterém fanoušci mluví po večeři.

Celková Cena Za Deset Let Je 1,2 Miliardy Eur

Jednání Barcelony s Nike o sponzorství fotbalový dresse blíží ke konci. Podepíší desetiletou smlouvu s ročním sponzorským poplatkem 120 milionů eur plus poplatek za podpis ve výši 100 milionů eur.

Pro Barcelonu je obnovení smlouvy s Nike vždy první volbou, protože podpis s Pumou znamená ukončení smlouvy s Nike, což přinese vysoké ekonomické náklady. Zdroje obeznámené s jednáním uvedly, že jsou velmi blízko uzavření obchodu, ke kterému se jednání blíží, a to včetně výkonnostních bonusů.

V současnosti to vypadá, že se očekává, že Nike bude i nadále sponzorem dresy FC Barcelona. Puma navíc poskytla stejnou výši podpisového poplatku, což je velmi důležité, protože v současné ekonomické situaci klubu Laporta nutně potřebuje finanční prostředky na podpis.

Nedávné nepokoje v Barceloně byly také poměrně velké. Barcelona a Nike dříve dosáhly sponzorské smlouvy ve výši 120 milionů eur ročně, která bude trvat až do roku 2028. Barcelona ale náhle oznámila, že chce smlouvu s Nike ukončit přímo a následně vytvořit vlastní značku dresů.

Nedávno Laporta poslal e-mail přímo Nike, ve kterém uvedl, že tým po skončení této sezóny roztrhne fotbalový dressmlouvu s Nike. To Nike velmi rozzlobilo. Uvedli také, že budou přímo žalovat Barcelonu za neplnění smlouvy a k ochraně vlastních zájmů použijí právní prostředky.

Je třeba říci, že Barcelona chce budovat značku od nuly. Nyní se rekord a popularita Barcelony nemůže srovnávat s Realem Madrid a prodeje dresy FC Barcelonanedosáhnou počtu, který Laporta očekával. Tento proces s velkou pravděpodobností nakonec bude přímo čelit selhání.

Těšíme Se Na Duel Mezi De Rossim A Alonsem

Čtvrtfinále Evropské ligy skončilo. Gratulujeme Římu, Bayeru Leverkusen, Atalantě a Marseille k postupu, zatímco Liverpool, West Ham United, AC Milán a Benfica byly bohužel vyřazeny.

Řím doma porazil AC Milán 2:1. Domácí vstřelili v prvních 22 minutách dvě branky, branky Manciniho a Dybaly. Poté, co Dybala skóroval, Paredes v AS Řím Dresy č. 16 přispěchal na lavičku a sklouzl na kolena, aby oslavil. Tento dres byl přesně takový, jaký kdysi nosilfotbalové dresyDe Rossi. Gábiho gól pomohl AC Milán k záchraně gólu, ale nic to nezměnilo na tom, že se tým zastavil ve čtvrtfinále. Roma postoupil s celkovým skóre 3-1.

V jiné aréně pokračoval Leverkusen ve svém neporazitelném zázraku, remizoval 1:1 od West Ham United a vyřadil své soupeře s celkovým skóre 3:1. Po vyšití mistrovské květiny na letošní Fotbalové Dresy bude Leverkusen pokračovat ve směřování k trojkoruně. Leverkusen a Řím se střetnou v semifinále a fanoušci se těší na souboj dvou mistrů středního pole De Rossiho a Xabiho Alonsa.

Nová Hvězda Bundesligového černého Koně Leverkusen, 21letý Ofenzivní Záložník Wirtz

Ve světě fotbalu je útočný záložník živě nazýván „stínovým útočníkem“. Jejich úkolem je nejen útočit, ale také kontrolovat rytmus hry, rozdělovat míče, plánovat útok a v kritických momentech určovat směr hry. Historicky skvělí hráči jako Maradona, Zidane a Riquelme všichni nosili Fotbalové Komplety číslo 10 a stali se hlavními postavami týmu.

Nyní, když pět hlavních lig končí, se v Bundeslize objevil černý kůň - Bayer Leverkusen. S neporazitelným rekordem Bundesligy 29 zápasů a celkem 43 zápasů bez porážky v jiných soutěžích se stali prvním týmem v pěti hlavních ligách, který uzamkl šampionát Bundesligy. V tomto týmu se stal oporou týmu mladý záložník Wirtz, aniž by se vzdal. Wirtz v Fotbalový Dres Bayer 04 Leverkusen s číslem 10 prokázal vyzrálý herní styl a vynikající technické schopnosti. Má silnou schopnost přihrávat, hrozbu střelby na velké vzdálenosti a vynikající ovládání míče a schopnosti běhu. Ještě důležitější je, že má rozhodnou vizi hry a dokáže v kritických okamžicích činit správné úsudky a rozhodnutí.

Jako mladý německý fotbalista dosáhl Wirtz nejen velkého úspěchu v klubu, ale byl také vybrán do německého národního týmu. V přátelském utkání dokonce vstřelil gól v nejkratším čase a ukázal svůj klid a efektivitu. Wirtzova budoucnost je bezpochyby plná nekonečných možností. Jeho talent a tvrdá práce způsobily, že lidé plní očekávání ohledně jeho budoucnosti. V něm bundesligoví fanoušci a příznivci německé reprezentace vidí naději na budoucnost německého fotbalu.

Barcelona V Tomto Dresu Nikdy Neprohrála!

Čtvrtfinále Ligy mistrů, které přilákalo velkou pozornost fanoušků po celém světě, začne naplno. Čtyři super showdowny zajistí fanouškům fotbalové hody. "World Sports News" uvedl, že Barcelona oblékne žlutý venkovní dres v prvním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů proti PSG. Tento FC Barcelona Dresy v této sezóně ještě neprohrál.

Oba týmy se v historii Ligy mistrů utkaly 10krát, přičemž Paris Saint-Germain zaznamenal 3 výhry, 3 remízy a 4 prohry. Vrcholem této hry je, že Xavi, který byl povýšen z hráče na hlavního trenéra, se utká se svým učitelem Enriquem. Enrique a Dembele čelili svému starému klubu Barcelona.

"Daily Sports" analyzoval, že Xavi našel řešení, jak zlepšit útok týmu, a Raphinha se může stát klíčem ke hře. Fanoušci samozřejmě také spekulují, zda Mbappe, který bude v příští sezóně oblékat Real Madrid Fotbalové Dresy , dokáže udržet Barcelonu mimo semifinále? Počkejme a uvidíme a fandit svému oblíbenému týmu!